CAT pumpe visokog pritiska za autoperionice

Pumpa sa 9 života!

Garancija uspešnog biznisa

Predstavljamo vam pumpe visokog pritiska za samouslužne aoutoperionice kojima postižete da vaš biznis efikasno funkcioniše.

Proizvođač pumpi CAT pumps je pionir u industriji pranja vozila i tradicijom dugom preko 50 godina. Od 1968. godine kada je na tržište plasiran izum tripleksne klipne pumpe koja je predstavljala daleko bolju pumpu od svih, CAT pumps drži prvu tržišnu poziciju sa visokim kvalitetom pumpe i samim tim najdužim vekom upotrebe pumpe.

CAT plunžer pumpe su pumpe visokog pritiska sa uranjajućim keramičkim klipovima. Klip aksijalnim pomeranjem otvara usisne i potisne ventile i tako prelazi iz faze usisavanja u fazu potiska. Triplex izvedbom postižu se visoki pritisci i obezbeđuju se relativno male pulsacije, tj kontinuirani protok, koji se može još dodatno smanjiti postavljanjem ublaživača pulsacija na potisni cevovod.

Obezbeđujemo brzu isporuku pumpi, dok isporuku rezervnog seta zaptivača vršimo sa lagera u Beogradu.

Za više informacija možete kontaktirati menadžera prodaje Dalibora Stankovića putem e-mail adrese: dalibor.stankovic@hennlich.rs ili putem broja telefona 011 63 098 17.