Sve vrste opruga na jednom mestu!

 

Opruge za brojne vrste aplikacija u širokom standardnom asortimanu, kao i specijalnim oblicima opruga na zahtev kupca

 

U našem asortimanu dostupne su naredne vrste opruga: potisne, vučne, sistemske, tanjiraste, torzione, konusne, osigurač opruge, kao i specijalni oblici opruga za posebne namene.

 

Odabirom prave opruge postiže se ublažavanje udara i oscilacija, zadržavanje određenog položaja ili pozicije, akumulacija mehaničke energije, merenje i regulisanje sila momenta, raspoređivanje i izjednačavanje sila, zadržavanje prednaprezanja, regulisanje vibracija.

 

Nudimo Vam:

Kratak rok isporuke

Najnovije mogućnosti proizvodnje

Izradu opruga prema Vašem zahtevu

Kompetentno tehničko savetovanje

 

Obzirom da se sistemske opruge izrađuju prema drugim parametrima, dimenzijama i ISO standardima, za njih važe veće tolerancije u odnosu na naš program standardnih opruga. Sistemske opruge koje se nalaze u katalogu su spiralnog cilindričnog oblika i izrađuju se od ovalnih žica. Prečnik žice, broj namotaja, razmak i dužina segmenata se ne navode, jer ih je zahtevnije tehnički odrediti. Ove opruge su koncipirane za proizvodnju alata i često zamenjuju program tanjirastih opruga. Opruga se bira na osnovu ugradnog mesta i to na osnovu 4 klase opterećenja – malo, srednje, veliko i jako.

 

Za više informacija Vaš savetnik za kupovinu je:

Irena Spasevska koju možete dobiti putem

broja telefona 064 859 39 82 ili

slanjem zahteva na email irena.spasevska@hennlich.rs

 

Budite slobodni da nas kontaktirate i da zajedno pronađemo najefikasnije rešenje za Vaše potrebe!