igus otvorio sajam digitalnih inovacija 2020

Predstavljeno više od 100 inovacija u linearnoj tehnici, od kvalitetne plastike, uz koje korisnici mogu uštedeti i unaprediti svoju tehnologiju

Na svom virtualnom sajmu, igus predstavlja više od 100 inovacija u linearnoj tehnici i dodataka u samom asortimanu pokretne plastike. Štand na površini od oko 400 kvadratnih metara, otvoren je za posetioce na internetu, korišćenjem multimedije pruža informacije na temu “Troškovi dole, životni vek gore. To je naš posao.” Sajam je deo digitalne podrške koja se pruža kupcima, pri čemu je moguće organizovati ličnog vodiča i sastank između grupa na štandu.

 

Na svom virtualnom sajmu, igus sada predstavlja posetiocima kako se polimeri visokih performansi mogu koristiti da održivo produže vek trajanja  aplikacija i da pri tome smanje troškove.

 “Kada su se jedan za drugim otkazivali sajmovi, brzo nam je postalo jasno: trebalo bi da napravimo svoj sajam i da ga podelimo sa svetom”, objašnjava Frank Blase izvršni director igus GmbH.

U svom sedištu u Kelnu, kompanija igus izgradila je štand veličine 400 kvadratnih metara i postavila ga na internet: www.igus.eu/virtualexhibition. Štand je otvoren za posete. Na pojedinim stanicama posetioci mogu da koriste ekrane, filmove i testove kako bi uronuli u svet pokretne plastike – od SPE kablova specijalno dizajniranih za e-lanace, do linearnih teleskopa od drylin polimera i inteligentnih rešenja za pametnu plastiku. Linkovi vode korisnika do detaljnijih tehničkih informacija i video zapisa na veb lokacijama.

Pravi šetand, virtalna poseta

Virtualni sajam deo je opsežne digitalne konsultantske usluge koju nudi igus. Svako ko želi da dobije posebne, detaljne informacije može zakazati turu i zajedno sa konsultantom za kupce obići sve stanice na igus virtualnom štandu.

Moguće je organizovati i sastanak sa stručnjakom za igus proizvode ili industrijskim stručnjakom, kao na pravom štandu na sajmu, a da ne morate napustiti svoje radno mesto. Uz pomoć tableta, stručnjak vodi posetioca štandom gde može direktno pristupiti izloženim proizvodima i demonstrirati njihovu primenu na mašinama. Pored toga, štand se može koristiti kao osnova za niz obuka i vebinara, pomoću kojih kupci mogu proširiti svoje znanje koje se odnosi na sve aspekte igus linearne tehnike. Više informacija o akademiji igus možete naći na https://www.igus.eu/info/igus-academy.

 

igus virtualni štand
igus virtualni štand