Lechler predstavlja mlaznicu serije 490 oblik mlaza puna kupa

Aksijalne mlaznice sa mlazom oblika pune kupe dostupne su sa različitim uglovima raspršivanja i različitom gradacijom zapreminske struje.

Lechler - mlaznice sa mlazom oblika pune kupe karakteriše izvanredno ravnomerna raspodela tečnosti preko kompletne kružne površine. Visoka preciznost raspodele, postiže se kroz centralno orjentisano strujanje tečnosti u spiralnom prostoru mlaznice za mešanje. Optimalno telo mlaznice garantuje, zbog svog velikog otvora za protok, veliku pouzdanost.

 

 

 

Aksijalne mlaznice sa mlazom oblika pune kupe dostupne su sa različitim uglovima raspršivanja i različitom gradacijom zapreminske struje. Na taj način se ostvaruje brzo prilagođavanje na različite režime rada. 

Prednosti mlaznice serije 490:

·      Konstrukcija mlaznice je takva da obezbedjuje čak 40% slobodnijeg prolaza za bolji protok u odnosu na standardne mlaznice.

·      Povećana bezbednost rada (nema začepljenja)

·      Mlazni uglovi su konstantni i kod punog kapaciteta i u različitim opsezima pritiska

·      Povećana je bezbednost procesa

·      Odlična i uniformna distribucija tečnosti

·      Nerđajući čelik  1.4404 (316L)

 

 

Oblasti primene:

·         Procesi čišćenja i pranja

·         Hlađenje gasnih tečnosti i čvrstih materijala

·         Površinsko prskanje

·         Hemijski procesi

 

U prikazanom poređenju možete se i sami uveriti da ovom mlaznicom ostvarujete bolju pokrivenost mlaza. Za sva dodatna pitanja možete posetiti naš sajt www.hennlich.rs ili nas kontaktirati putem broja telefona +381 11 63 098 17 ili putem mail adrese office@hennlich.rs