Mlaznice i inženjerska rešenja za elektrane

Da li i vi poznajete svoj proces, ali niste sigurni koje mlaznice najviše odgovaraju vašim potrebama?

Na pravom ste mestu.

Inženjeri u elektranama su suočeni sa različitim izazovima. Sa jedne strane, oni moraju garantovati pouzdano i kontinuirano snabdevanje energijom, a sa druge strane, strogi zahtevi standarda po pitanju štetnih emisija stvaraju konstantan pritisak i potrebu za inoviranjem i investiranjem. Osim toga, razvoj tehnologija obnovljivih izvora energije znači da novi konkurenti dolaze na tržište, tako da je neophodno reagovati na vreme i povećati efikasnost procesa.


Nudimo odgovarajuće rešenje za svaku primenu uz pomoć širokog raspona Lechler mlaznica. Svaka elektrana nailazi na sopstvene izazove. HENNLICH nudi inženjerska rešenja mlaznica za elektrane, pri čemu pružamo sveobuhvatne konsultanstke usluge od analize procesa, do rešenja ključ u ruke. Naša stalna razmena iskustva sa inženjerima u elektranama omogućava da brzo reagujemo na potrebe. 

Neke od mogućnosti primena mlaznica prikazane su na narednom dijagramu. Klikom na sliku dijagram će se uvećati:

 


U najnovijem katalogu mlaznica možete pronaći rešenje koje odgovara baš Vašim potrebama.

 

Troškovi pod kontrolom

Složićete se da ekstremni ambijentalni uslovi preovladavaju u postrojenjima za prečišćavanje dimnih gasova elektrana. Lechler mlaznice izrađene su od visoko otpornih materijala sa minimalnim habanjem što omogućava rad u ovakvim uslovima. Dug period upotrebe ne samo da umanjuje troškove ponovnih nabavki, već i smanjuje troškove održavanja i obezbeđuje kontinuirani rad bez prekida. Učinite Vaš proces sigurnim bez  neočekivanih prekida i zastoja!

 

Naš posao je da identifikujemo odgovarajuće rešenje u svakom slučaju, a zatim ga prilagodimo uslovima na licu mesta. Za sve konkretne upite možete nas kontaktirati putem mail adrese aleksandar.pesterac@hennlich.rs ili brojem telefona 011 63 098 17.