Prava rešenja za industriju!

Naša oprema je u svim granama industrije!

Pozivamo Vas da zajedno nađemo najadekvatnije rešenje za Vašu aplikaciju!

Bez obzira na vrstu delatnosti kojom se bavite, uvek se nameće potreba da proizvodni proces bude efikasan, pouzdan, siguran i nada sve obezbedi minimalne troškove. Ulaganje u opremu predstavlja izazov i uvek se pred vlasnicima i inženjerima nameće pitanje koju vrstu opreme odabrati.

Nudimo Vam sve odgovore na jednom mestu!

HENNLICH Vam nudi mogućnost kupovine odgovarajuće opreme uz besplatno davanje savetodavnih i kosultantskih usluga.  

Naša oprema prisutna je u svim granama industrije. Na narednom jednostavnom video prikazu možete videte visoku fleksibilnost u kombinovanju naše opreme.

Pumpe su sastavni deo gotovo svakog procesa. Bez obzira da li su vam potrebne dozirne pumpe, sinusoidne pumpe, pumpe za pretakanje, pumpe visokog pritiska, centrifugalne pumpe i dozirni sistemi, budite slobodni da nam se obratite. Za čišćenje rezervoara, silosa, za obradu površina, za uduvavanje vazduha na raspolaganju su mlaznice renomiranog proizvođača Lechler. Za mešanje sirovina i filova u rezervoarima u ponudi imamo brojne vrste miksera. Ukoliko imate potrebu da vršite kontrolu ili merenje pritiska, protoka, nivoa tečnosti u rezervoaru, za tu svrhu u ponudi imamo širok opseg merno regulacione opreme. Za zagrevanje materije možete odabrati jedan od grejača. Ukoliko radite sa opasnim zapaljivim materijama, bilo bi dobro da Vaš proizvodni process osigurate upotrebom zaustavljača plamena. Za delove opreme koje treba obezbediti od mehaničkih oštećenja nudimo zaštitne mehove i brisače. Uz pomoć stega, ili spojnica, brzo ćete postići željene rezultate pri spajanju delova opreme. Ukoliko imate pokretnu aplikaciju za koju je potrebno obezbediti električnu energiju, pravo rešenje su igus energetski lanci i fleksibilni kablovi. Za dug radni vek opreme neophodno je pravilno podmazivanje korišćenjem sistema podmazivanja ili opreme za podmazivanje. U našem prodajnom asortimanu naći ćete sve vrste zaptivača, o-ringova, hidrauličnih zaptivnih elemanata za potrebe zaptivanja. Ukoliko imate potrebu da ublažite udare u proizvodnom procesu, neka iz asortimana opruga može biti optimalno rešenje.

 

Pozivamo Vas da se uverite:

Ako na ovako malom i jednostavnom primeru proizvodnje možemo predložiti čak 9 proizvoda koji će osigurati, pospešiti i učiniti process efikasnijim, da li možete pretpostaviti koliko u Vašoj proizvodnji ima mesta koja možemo da unapredimo?

 

Postoji mnogo načina da proizvodni proces pospešite, učinite efikasnijim, bezbednijim po rad, da poboljšanim rešenjem smanjite troškove održavanja. Budite slobodni da nas kontaktirate, a mi ćemo zajedno sa Vama sagledati vašu aplikaciju i ponuditi ili isprojektovati najoptimalnije rešenje.

Kontakt telefon: 011 63 098 17

e-mail adresa: office@hennlich.rs