Pumpe za autoperionice

Da li ste se ikada zapitali koliko novca izgubite dok su pumpe u kvaru i vaše autoperionice van upotrebe?

Upoznajte CAT pumpe sa kojima prevazilazite ovaj problem.

CAT pumpe visokog pritiska su za autoperionice i samouslužne autoperinice kojim ostvarujete efikasno pranje vozila pod pritiskom.

Proizvođač pumpi CAT pumps je pionir u industriji pranja vozila i tradicijom dugom preko 50 godina. Od 1968. godine kada je na tržište plasiran izum tripleksne klipne pumpe koja je predstavljala daleko bolju pumpu od svih, CAT pumps drži prvu tržišnu poziciju sa visokim kvalitetom pumpe i samim tim najdužim vekom upotrebe pumpe.

CAT plunžer pumpe su pumpe visokog pritiska sa uranjajućim keramičkim klipovima. Klip aksijalnim pomeranjem otvara usisne i potisne ventile i tako prelazi iz faze usisavanja u fazu potiska. Triplex izvedbom postižu se visoki pritisci i obezbeđuju se relativno male pulsacije, tj kontinuirani protok, koji se može još dodatno smanjiti postavljanjem ublaživača pulsacija na potisni cevovod.

Zašto baš CAT pumpa?

 

Veća produktivnost i manje zastoja

 

Jednostavno i minimalno održavanje

Zahvaljujući konstrukciji CAT pumpe, održavanje više nije noćna mora. Uz pomoć naših video uputstava možete sami zameniti dotrajale elemente.


Dostupnost seta rezervnih delova sa lagera u Beogradu

Na našem lageru obezbedilismo setove rezervnih delova dostupne u istom danu!

 

Za Vašu autoperionicu preporučujemo naredne modele CAT pumpi: CAT 310, CAT 340, CAT 350, CAT 5CP2150W, 5CP2110W 

 

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem mail adrese office@hennlich.rs ili broja telefona 011 63 098 17