Zaptivači za hidrauliku

 

U našem proizvodnom portfoliu nalaze se: zaptivači klipnjače, brisači, potporni prstenovi, statički zaptivači, zaptivači klipa, vodeći prstenovi,rotacioni zaptivači.

Brza zamena hidrauličnih zaptivača koji su sastavni deo brojnih radnih mašina poput bagera, kombinovanih mašina, buldožera, viljuškara, tele hendlera, dizalica i kranova, poljoprivredne mehanizacije, opreme za rudarstvo i hidrauličnih presa, nameće se kao osnovni izazov u racionalizaciji troškova pri zastoju ovih mašina u slučaju kvara. HENNLICH je  ekskluzivni zastupnik firme Hallite, renomiranog svetskog proizvođača zaptivača za hidrauliku i pneumatiku. Sa iskustvom i tradicijom preko 115 godina, Hallite zauzima jedno od vodećih mesta na svetskom tržištu. Pored standardnih milimetarskih i colovnih mera, Hallite proizvodi i nestandardne tipove i dimenzije zaptivača i specijalnih zaptivnih sklopova namenjenih za ekstremne uslove rada. Za potrebe brze isporuke, HENNLICH je otišao korak dalje, i započeo sa sopstvenom proizvodnjom, čime je veliki broj zaptivnih materijala, i dimenzija zaptivača čak i do prečnika od 400mm, našim klijentima dostupan u kratkom vremenskom roku, često u jednom danu.

Pored preciznosti i brzine, DMH proizvodna mašina ima napredni hidraulični sistem stezanja, koji je specijalno razvijen za elastomere i garantuje mogućnost stezanja uz minimalnu silu zatezanja. Kao rezultat malih sila zatezanja, dobijeni gotov proizvod ne može biti deformisan. Ovim se postiže visoka tačnost ponavljanja, što je najbitniji faktor  kvaliteta u serijskoj proizvodnji.

Glavni kriterijum za izbor profila zaptivača su informacije o pritisku, brzini kretanja i temperaturi.  U nastavku je prikaz skice hidrauličnog cilindra sa izdvojenim zaptivnim elementima iz HENNLICH prodajnog portfolia:

 

 Hidraulicne zaptivke

Pored pristupačnosti i brzih rokova isporuke, naš cilj je da klijentima pružimo konsultantske usluge i omogućimo adekvatan izbor tipa zaptivke. U tu svrhu HENNLICH ostvaruje saradnju i sa specijalizovanim magazinom MehatronikaDetaljan pregled profila možete pogledati u HENNLICH katalogu. Za sve nedoumice oko izbora zaptivača možete nas kontaktirati putem mail adrese office@hennlich.rs ili putem broja telefona 011 63 098 17.