Dobrodošli

Osnovna delatnost kompanije HENNLICH je trgovina industrijskim proizvodima, bazirana na pravu zastupanja velikog broja proizvođača iz Nemačke, Austrije, Švajcarske, Italije... Naša oprema prisutna je u svim granama industrije: energetika, rudarstvo, građevinarstvo, metalurgija, naftna i hemijska industrija, prehrambena industrija, farmacija, drvna, papirna, tekstilna, duvanska industrija, vodoprivreda, ekologija, namenska industrija...

Pored distribucije pokrenuta je i sopstvena proizvodnja određenih proizvoda, kao i usluge servisa i inženjeringa industrijskih sistema.

Zaštita životne okoline, ušteda energije, kvalitet i pouzdanost naših proizvoda su prioriteti našeg poslovanja.
Stalna stručna usavršavanja i specijalizacija naših zaposlenih predstavlja temelj za tehničku podršku našim kupcima. Takođe za naše klijente, organizujemo prezentacije i predavanja, na kojima često prisustvuju stručna lica naših dobavljača. Naš cilj je da u nama prepoznate odgovornog partnera i obratite nam se sa poverenjem.

U cilju ispunjenja zadovoljstva naših kupaca Hennlich postupa  u skladu sa definisanom Politikom kvaliteta.

Sistem menadžmenta kvalitetom koji Hennlich primenjuje u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001:2015 još jedna je potvrda našim kupcima da smo siguran isporučilac proizvoda.

 

Direktor, Darko Branović dipl. ing. maš.