Dizne / Mlaznice

HENNLICH je ekskluzivni distributer mlaznica proizvođača nemačke kompanije LECHLER, jednog od vodecih svetskih proizvodača iz oblasti mlaznica.
U Lechler programu postoji preko 27.000 tipova mlaznica, koje imaju široku primenu u gotovo svim granama industrije. Mlaznice se upotrebljavaju u železarama i valjaonicama u procesu hlađenja i čišćenja nečistoca, u prehrambenoj i industriji pića za pranje flaša i posuda, u farmaceutskoj, hemijskoj i naftnoj industriji za pranje rezervoara i postrojenja, u automobilskoj industriji u postrojenjima za lakiranje, procesnoj industriji za pranje i hlađenje itd.
Radni fluid je voda i vazduh, kao i kombinacija ova dva medijuma. Postoji više oblika mlaza: šuplje i pune kupe, ravni mlaz (linija), puni mlaz (tačka), rotacione mlaznice, raspršivanje. Takode u ponudi je i veliki asortiman dodatne opreme
(navrtke, brze spojke, montažne šelne, itd.).

HENNLICH Vam može ponuditi inženjering i projektovanje sistema za raspršivanje.

Sinner-ov krug prikazuje interakciju (uskladenost) četiri glavna faktora za uspešno čišcenje

Sl. 1: Sinner-ov krug sa ravnomernim učešcem faktora temperature, vremena, hemije i mehanike

Sl. 2: Lechler mlaznice/dizne i rotacioni čistač poseduju visok mehanički učinak čišcenja. Time se redukuje učešce drugih faktora kao i troškova koji iz njih proizilaze.

 

Četiri glavna faktora Sinner-ovog kruga: hemija (izbor i koncentracija sredstava za čišcenje); mehanika (rastvaranje prljavštine pomoću pritiska ili trenja); temperatura (pri kojoj se dešava čišcenje); vreme (trajnost kompletnog procesa čišcenja).

Udeo pojedinih faktora na kompletno čišćenje može da varira sve dok ukupan zbir ne bude 100 %. Iz toga proizilaze značajni potencijali uštede.
Tako se može redukovati potrošnja sredstava za čišcenje i trajanje samog čišcenja preko intenziviranja mehaničkog čišcenja. Faktor mehanika zauzima veliki deo u Sinner-ovom krugu, dok drugi faktori mogu biti manji. Smanjenje troškova preko efikasne metode čišcenja!

Rado cemo Vam pružiti podršku - telefonom ili direktno na licu mesta, kako bi izabrali pravo rešenje za Vašu aplikaciju.