Dizne / Mlaznice

Hennlich je ekskluzivni distributer nemacke kompanije LECHLER, jednog od vodecih svetskih proizvodaca iz oblasti mlaznica.
U Lechler programu postoji preko 27.000 tipova mlaznica, koje imaju široku primenu u gotovo svim granama industrije. Mlaznice se upotrebljavaju u železarama i valjaonicama u procesu hladenja i cišcenja necistoca, u prehrambenoj i industriji pica za pranje flaša i posuda, u farmaceutskoj, hemijskoj i naftnoj industriji za pranje rezervoara i postrojenja, u automobilskoj industriji u postrojenjima za lakiranje, procesnoj industriji za pranje i hladenje itd.
Radni fluid je voda i vazduh, kao i kombinacija ova dva medijuma. Postoji više oblika mlaza: šuplje i pune kupe, ravni mlaz (linija), puni mlaz (tacka), rotacione mlaznice, raspršivanje. Takode u ponudi je i veliki asortiman dodatne opreme
(navrtke, brze spojke, montažne šelne, itd.).

Hennlich Vam može ponuditi inženjering i projektovanje sistema za raspršivanje.

Sinner-ov krug prikazuje interakciju (uskladenost) cetiri glavna faktora za uspešno cišcenje

Sl. 1: Sinner-ov krug sa ravnomernim ucešcem faktora temperature, vremena, hemije i mehanike

Sl. 2: Lechler mlaznice/dizne i rotacioni cistac poseduju visok mehanicki ucinak cišcenja. Time se redukuje ucešce drugih faktora kao i troškova koji iz njih proizilaze.

 

Cetiri glavna faktora Sinner-ovog kruga: hemija (izbor i koncentracija sredstava za cišcenje); mehanika (rastvaranje prljavštine pomocu pritiska ili trenja); temperatura (pri kojoj se dešava cišcenje); vreme (trajnost kompletnog procesa cišcenja).

Udeo pojedinih faktora na kompletno cišcenje može da varira sve dok ukupan zbir ne bude 100 %. Iz toga proizilaze znacajni potencijali uštede.
Tako se može redukovati potrošnja sredstava za cišcenje i trajanje samog cišcenja preko intenziviranja mehanickog cišcenja. Faktor mehanika zauzima veliki deo u Sinner-ovom krugu, dok drugi faktori mogu biti manji. Smanjenje troškova preko efikasne metode cišcenja!

Rado cemo Vam pružiti podršku - telefonom ili direktno na licu mesta, kako bi izabrali pravo rešenje za Vašu aplikaciju.